DIY Workshop: Natural Face & Body Scrubs

Screen-Shot-2015-07-06-at-10.29.21-AM1best-face-and-body-scrubsEen heerlijk zachte, gladde en stralende huid, wie wil dat nou niet?

De huid is zichzelf constant aan het vernieuwen, en door dit vernieuwingsproces verliezen we dagelijks tienduizenden dode huidcellen. Deze huidschilfers kunnen op de bovenste huidlaag blijven liggen en zorgen voor een doffe, droge of ontstoken huid. Exfoliëren, oftewel scrubben, is een heerlijke manier om van dit probleem af te komen.

Tijdens de DIY workshop Natural Face & Body Scrubs leer je hoe je met natuurlijke (eetbare!) ingrediënten een scrub maakt die past bij jouw huidtype en voorkeuren. Heb je een vette huid of juist droog of gemengd? Ik help je op basis van deze gegevens de juiste combinatie te maken. Omdat de huid van het gezicht vaak andere behoeften heeft dan de rest van het lichaam, maken we per persoon twee verschillende scrubs. Je hebt keuze uit suiker, verschillende soorten zouten, kruiden en gedroogde bloemen. Vervolgens stel je je eigen geuren samen met pure essentiële oliën afkomstig van planten, bloemen en vruchten. Lavendel? Pepermunt? Of liever citrus, rozemarijn of kaneel? Je kunt het simpel houden of juist zo gek maken als je zelf wil, tijdens deze workshop is (bijna) alles mogelijk. Hierna koop je nooit meer de verkeerde scrub… Je maakt ‘m voortaan lekker zelf!
_

Leeftijd: 18+
Duur: 120 minuten
Locatie: Wisselend (Amsterdam e.0.)
Datum: In overleg
Kosten: €35,00* (incl. vers welkomstsapje, info en recepten voor thuis, koffie/thee en goodiebag)
*Ben je student? Dan krijg je 10% korting.

different-types-of-salt-1024x623

Reserveer nu!

  • Alleen te boeken als groepsworkshop (5-10 personen).
  • Geef in het aanmeldformulier de gewenste datum aan en je ontvangt bericht over de mogelijke opties. Wanneer datum en tijd zijn vastgesteld ontvang je de factuur en betaalgegevens per mail.
  • Bij afzegging door ziekte of verhindering wordt de reservering verplaatst naar een nader te overleggen datum. Geen restitutie mogelijk.
  • Vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@vanillouise.nl

 

Voornaam

Achternaam

Email

Aantal deelnemers

Aantal deelnemers student

Gewenste datum

Opmerkingen (allergieën, speciale verzoeken, andere bijzonderheden)

Leave a Reply