DIY Workshop: Natural Deodorant

bigstock-Blak-Woman-Hands-Up-Showing-Ar-95028200
Deodorant: bijna alle volwassenen (en tegenwoordig zelfs steeds meer jonge kinderen) maken er gebruik van. De één tegen overmatig zweten, de ander om nare geurtjes te voorkomen. Maar sta je er wel eens bij stil wat er met het gebruik van deodorant dagelijks aan gifstoffen in je lichaam terecht komt? Het kan een hele opgave zijn om een deo te vinden die zowel veilig, effectief, betaalbaar, en als het even kan óók nog milieuvriendelijk is. Wat nou als je deze gewoon zelf, in je eigen keuken en op maat zou kunnen maken?

Tijdens de DIY workshop Natural Deodorant leer je over de gezondheidsrisico’s die veel commerciële deodorants met zich meebrengen en hoe je de ‘slechte’ varianten van de ‘goede’ kunt onderscheiden. Vervolgens leer je twee verschillende manieren om binnen een paar minuten je eigen deo in elkaar te toveren. 100% natuurlijk en kindvriendelijk!

Leeftijd: 18+
Duur: 120 minuten
Locatie: Wisselend (Amsterdam e.0.)
Datum: In overleg
Kosten: €35,00* (incl. vers welkomstsapje, info en recepten voor thuis, koffie/thee en goodiebag)
*Ben je student? Dan krijg je 10% korting.

k13048680Reserveer nu!

  • Alleen te boeken als groepsworkshop (5-10 personen).
  • Geef in het onderstaande formulier de gewenste datum aan en je ontvangt bericht over de mogelijke opties. Wanneer datum en tijd zijn vastgesteld ontvang je de factuur en betaalgegevens per mail.
  • Bij afzegging door ziekte of verhindering wordt de reservering verplaatst naar een nader te overleggen datum. Geen restitutie mogelijk.
  • Vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@vanillouise.nl

 

Voornaam

Achternaam

Email

Aantal deelnemers

Aantal deelnemers student

Gewenste datum

Opmerkingen (allergieën, speciale verzoeken, andere bijzonderheden)

 

 

Leave a Reply