DIY Workshop: Kitchen Spa

maxresdefault

Een ware spa-ervaring, maar dan in een íets andere setting. Tijdens deze workshop creëren we samen een volwaardige wellness-behandeling met producten die je hoogstwaarschijnlijk op dit moment in je keuken hebt staan. Je leert goedkope, natuurlijke alternatieven in te zetten voor precies dezelfde doelen als dure schoonheidsproducten. Benieuwd hoe je yoghurt, avocado’s, suiker, bananen, honing, havermout, citroenen, kruidenthee en olijfolie stuk voor stuk als beauty product kunt gebruiken? Kom dan gezellig met een vriend(in) naar de DIY workshop Kitchen Spa en ervaar het zelf!

Leeftijd: 13+
Duur: 120 minuten
Locatie: Wisselend (Amsterdam e.0.)
Datum: In overleg
Kosten: 13-18 jaar: €17,50 // vanaf 18 jaar*: €25,00 (incl. vers welkomstsapje, beautyrecepten voor thuis, koffie/thee en goodiebag)
*Ben je student? Dan krijg je 10% korting.

Reserveer nu!

  • Alleen te boeken als groepsworkshop (5-10 personen).
  • Geef in het onderstaande formulier de gewenste datum aan en je ontvangt bericht over de mogelijke opties. Wanneer datum en tijd zijn vastgesteld ontvang je de factuur en betaalgegevens per mail.
  • Bij afzegging door ziekte of verhindering wordt de reservering verplaatst naar een nader te overleggen datum. Geen restitutie mogelijk.
  • Vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@vanillouise.nl

 

Voornaam

Achternaam

Email

Aantal deelnemers 13-18 jaar

Aantal deelnemers 18+

Aantal deelnemers student

Gewenste datum

Opmerkingen (allergieën, speciale verzoeken, andere bijzonderheden)

Leave a Reply